stickerlaagsteprijsgarantie  

030-2888172

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

home l contact l waarom bij ons l textieldruk l borduren l PMS kleuren l aanleveren artwork l offerte aanvragen
 
   

Bigbags

Verkrijgbaar in leuke vrolijke kleuren en designs, zo is de bigbag makkelijk herkenbaar op de bagageband.

Deze vakantietas beschikt over een ruime opberg capaciteit met grote opening aan de bovenzijde, een apart schoenenvak en een documentenvak, allen voorzien van een afsluitbare rits.
Geen talloze onzin vakjes waardoor je alles steeds kwijt bent. Wanneer u de bigbag rechtop heeft staan is het handige documentenvak binnen uw handbereik.

De bigbag is uitgerust met meerdere handvaten zodat u, ook in bijvoorbeeld de smalle gangen en trappenhuizen van cruise schepen, uw bagage gemakkelijk achter u aan trekt of optilt.

De drie speciale 'skate-wielen' zorgen voor een optimale balans van de tas tijdens het rijden met de bigbag. Het speciale schoenenvak bevindt zich onderin zodat ook wanneer u de tas neerzet deze prima los blijft staan door het gewicht van uw schoeisel.

U kunt de tas rustig op een kleine stoel of kruk plaatsen want door de verstevigde bodem blijft de bigbag in zijn vorm en uw bagage netjes op zijn plek.

Deze ideale vakantietas is voorzien van beschermingspunten voor de wielen en hoeken van de tas, alsmede van een stootstrip rondom zodat uw bagage veilig vervoerd wordt en uw bigbag een lange levensduur heeft.

Deze ruime reistas biedt u meer gemak bij het stapelen in bagageruimten dan de onhandelbare koffers en is de bigbag leeg dan vouwt u hem op, legt hem op de kast of onder het bed.

Kortom wij zouden geen gebruiksvriendelijker reisgenoot voor u kunnen bedenken dan de bigbag!

     

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

     
 

Bent u op zoek naar iets speciaals bijvoorbeeld in de kleuren van uw logo/bedrijf dan kunnen wij ook een tas voor u op maat ontwerpen en maken. Komt u eens langs in onze showroom voor meer voorbeelden van de Special Made tassen en de mogelijkheden.

TERUG
0

Wij werken met merken
die aangesloten zijn bij de

FAIR WEAR FOUNDATION

(niet gemaakt door kinderarbeid)


 
hyperlinksonderhome l contact l route l over ons l referenties l brands l algemene voorwaarden l links l offerte aanvragen